sp   sp
sp sp
sp  
sp sp
 

Voeding

Goede voeding is de energie motor voor alles of het nu letterlijk voor het lichaam of figuurlijk gesproken voor het hart en hoofd is. Je `gezond voelen` creëer je door de samenhang aan te brengen tussen lichaam, hoofd en hart.
Tijdens een voor-lichtingsbijeenkomst `Voeding voor het lichaam, hoofd en hart` bespreek ik uitgebreid wat hieronder in het kort staat:

Voeding voor het lichaam; `Je bent wat je eet`.

Overgewicht door ondervoeding.

Doordat we, over het algemeen, bewerkte (dode) `voeding` (vlees, vis en zuivel ed)) met een laag watergehalte en hoge zuurgraad eten vergiftigen we niet alleen onszelf maar onze energie gaat ook omlaag dus zijn we sneller moe, geïrriteerd, gespannen etc. en we zijn door die hoge zuurgraad bevattelijk voor bacteriën, schimmels en microben, lees ziektes.
Het lichaam kan bovendien de overvloed aan gifstoffen niet meer verwerken en slaat ze noodgedwongen op wat resulteert in overgewicht.
Daarnaast eten we, als zijnde een omnivoor, alles door elkaar waardoor onze maag niet meer weet wat ze met welke maagsappen moet verteren en dus wordt de `voeding` ook noodgedwongen, geneutraliseerd dwz niet opgenomen wat resulteert in ondervoeding.

De oplossing hiervoor is om onbewerkte (levende) voeding (groente en fruit, noten ed.) met een hoog watergehalte en lage zuurgraad, goed gecombineerd te eten. De maag weet daardoor weer welke maagsappen ze moet gebruiken waardoor de voedingstoffen opgenomen en afvalstoffen afgevoerd kunnen worden waardoor we, en passant(!) gaan afvallen en we ons door dit alles energieker, fitter, sterker, vitaler kortom gezonder gaan voelen.

Aanvullend hierop heb ik het ook o.a. over: (gezond) zout en (gezonde) suiker, water, e-nummers, vitaminen en mineralen (supplementen), (gezond) brood, combineren van voeding, kiemzaden, vegetarisme, veganisme, lichamelijke verzorging, schoonhouden van omgeving, straling en het zo weinig mogelijk impact hebben op het milieu (No-impact man!)

Voeding voor het hoofd; `Wat je denkt zul je zijn`.

Eet je goede voeding dan kun je nog `vergiftigd` raken door je eigen gedachten. Vragen als `Hoe ga je om met emoties?` `Hoe voed je jezelf met positieve gedachten?` beantwoord ik door het oa te hebben over sport, E.F.T. (Emotional Freedom Therapie), N.L.P. (communicatie), Ken uzelf onderzoek (Nieuwe dokters)

Voeding voor het hart; `Je bent`.

Eet je goede voeding en denk je positief dan nog kun je `vergiftigd` worden door een leeg gevoel van binnen. Vragen als `Hoe blijf je altijd en onder alle omstandigheden bij jezelf dus in je hart`?? `Hoe kun je gedachteloosheid creëren`?? `Leid je hart het ego of `lijdt` het ego je hart`?? licht ik toe en daarnaast heb ik het ook over yoga, meditatie ed.

U kunt Voorlichting over voeding voor het lichaam, hoofd en hart, krijgen via een :

* persoonlijk consult
* bijeenkomst bij u thuis. U nodigt uw vrienden, vriendinnen, kennissen, familie etc. uit. Verzorgt de drankjes en evt. een (energie gevend;) hapje. In ruil daarvoor krijgt u een persoonlijk consult voorlichting voeding of Tenen lezen of een Reiki behandeling.
* voorlichtingsbijeenkomst in een zaal.