sp   sp
sp sp
sp  
sp sp
 

Welkom bij Regie-energie

Met Regie-energie laat ik je ervaren hoe je door middel van ont-spannen en ont-dekken, de regie van je gezondheid en dus je energie, op elk vlak in eigen handen kunt nemen.

Ik gebruik mijn handen voor Reiki (in combinatie met de Yuen methode) waardoor je gaat ont-spannen omdat (geblokkeerde) energie weer in beweging komt, jouw voeten door je tenen te lezen zodat je kunt ont-dekken wat de oorzaak is van die blokkade en ik geef voor-lichting over goede, energie gevende, voeding niet alleen, letterlijk, voor het lichaam maar ook, figuurlijk gesproken, voor het hoofd en het hart.

Mijn Visie:


Mijn visie is gebaseerd op het holistische principe. De mens is meer dan alleen zijn/haar fysieke lichaam. Men bestaat ook nog uit een emotionele, mentale en spirituele laag. Deze lagen zijn met elkaar verbonden en kunnen niet zonder elkaar bestaan.

Elke klacht staat in verbinding met, of vloeit voort uit, een of meer van deze lagen. Het een kan het ander doen bewegen oftewel blokkeren Klachten ontstaan wanneer er een aanhoudende verstoring (spanning) is in een of meer van deze lagen. Maar omdat wij niet (meer) spiritueel zijn ingesteld, merken we een verstoring meestal pas op wanneer we fysieke klachten en/of psychische reacties krijgen. Denk aan een burn-out, slapeloosheid, MS, reuma, verslavingen, psoriasis, depressiviteit, hoge bloeddruk, onverwerkte emoties et cetera.
Ook chemische verontreinigingen zoals uitlaatgassen, chemtrails, bespoten groenten, genetisch gemanipuleerde voedingsproducten, toevoegingen in voeding en medicatie et cetera, kunnen elk van deze lagen blokkeren, uit balans brengen en dus spanning oproepen waardoor klachten kunnen ontstaan.
Als de energie weer goed kan stromen, weet het lichaam zelf wel wat er als eerste aangepakt moet worden: de onderste laag, het oorspronkelijk probleem. Een voor een komen de daaruit voortvloeiende klachten vervolgens aan de beurt.

Omdat energie volgens mijn weten, het kernpunt is waar het om draait bij het ontstaan van klachten heb ik dit als uitgangspunt genomen voor mijn praktijk.

energie lagen