sp   sp
sp sp
sp

 

 

sp sp

Wie is Karin Postma

Van jongs af aan voel ik me diep verbonden met al wat leeft en ik realiseerde me al vroeg dat wat je een ander (mensen, dieren en planten) aandoet dat je dat jezelf aandoet. Deze kennis heb ik tijdens het eerste deel van mijn leven, tot ongeveer mijn 40ste jaar, vooral vanuit mijn hoofd opgedaan. Ik was destijds werkzaam als bibliothecaresse en nam veel informatie via boeken tot mij.
Nu tijdens het tweede deel van mijn leven heb ik meer een hoofd en hart verbinding weten te maken. Dit heeft voor mij een vele malen groter inzicht, vrijheid, blijheid en lichtheid in mijn eigen leven gegeven.
Omdat ik zelf heb mogen ervaren hoe een krachtig en positief effect dit op mijn leven had en heeft, heb ik Regie-energie ontwikkeld om dit ook aan anderen door te kunnen geven.

Karin Postma

Mijn streven:
Naar mijn weten heeft het lichter maken van je energie door de regie ervan in eigen handen te nemen direct gevolg voor je omgeving; mensen, planten en dieren en dus moeder Aarde. Micro is Macro. Als elk mens dit vanuit zijn of haar eigen manier en woonplek op de wereld toepast dan kunnen we met zijn allen vanuit ons Zelf de wereld verbeteren.

Relevante opleidingen:
Yuen methode, Tenen lezen, NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) Practitioner, Reiki, HBO- opleiding voor Bibliothecaresse