sp   sp
sp sp
sp  
  sp
sp

Feedback

Naar aanleiding van mijn workshop Tenen Lezen in de Rel Wijk aan Zee heb ik hier feedback van cursisten verzameld die na de workshop per mail de volgende vragen hadden ontvangen:
1) Heeft de workshop voldaan aan de verwachtingen? 2) Wat vonden jullie van de locatie? 3) Hoe vonden jullie de indeling van de avond? 4) Wat vonden jullie van mijn presentatie? 5) Eventuele verdere tips ter suggestie en verbetering.

9 sept. 2011

Ik vond het een waardevolle avond. Jou presentatie was prima, je had ruimte en aandacht voor iedereen, dat vond ik fijn. De indeling was ook goed,eerst wat theorie en dan praktijk..kortom ik heb genoten, de groep vond ik ook erg leuk, de locatie prima, je hebt niets meer nodig dan alleen tenen!

Ik vond het een erg interessante en leerzame workshop. Nogmaals hartelijk dank daarvoor.
Vraag 1:
Eerlijk gezegd wist ik niet goed wat ik moest verwachten, maar het heeft mij zeker goed gedaan.
Vraag 2:
De locatie was prima.
Vraag 3:
Ook de indeling vond ik goed. Eerst de theorie en daarna de praktijk.
Vraag 4:
Je kon merken, omdat het je eerste workshop was, dat je in het begin een beetje gespannen was.
Verder vond ik vond je presentatie duidelijk en gaf je iedereen goede uitleg en evenveel aandacht.

28 oktober 2011

Heeft de workshop voldaan aan de verwachtingen?
Ik had eerlijk gezegd helemaal niet zoveel verwachtingen. Ik dacht alleen aan een gezellig avondje giebelen met de meiden. Tot mijn grote verbazing was het een hele serieuze aangelegenheid en hoorde en herkende ik heel veel informatie van dingen die ik zelf gelezen heb. De avond bracht mij dus boven-verwachting meer! Erg interessant!
Wat vonden jullie van de lokatie?
Op zich prima. Jouw persoonlijkheid doet veel. En ons eigen clubje natuurlijk ook. Zet ons op een hut in de hei met een pot thee en wat lekkers en wij hebben het gezellig! De lokatie is voor ons niet heel erg belangrijk. Wel houden we van knus en kneuterig. En dat voelde ik daar wel. Mede door de oude piano, de kaarsjes en de ronde opstelling waardoor we knus bij elkaar zaten.
Indeling avond?
Prettig. Eerst het theoretische deel en na de pauze de praktijk. Ik blijf dan altijd fris.
Jou presentatie?
In het begin was ik verbaasd. Je presenteert je heel professioneel en serieus. Dat verwachtte ik niet. Na 5 minuten hing ik aan je lippen, zoals de meesten van ons. Je vertelt boeiend en bent heel open. Ik ervaar dat als prettig.
Evt. tips?
Persoonlijk had ik heel erg de behoefte om aantekeningen te maken. Omdat we een enorme bak aan informatie over ons uitgestort kregen, kon ik niet genoeg opschrijven. Een globaal overzicht over de onderwerpen die je behandelt zou fijn zijn. Dan kan men zelf wat steekwoorden erbij schrijven tijdens jouw presentatie, zodat men dat later thuis kan uitwerken.

Heeft de workshop voldaan aan de verwachtingen?
Ik vond het een hele inspirerende workshop. Nooit geweten dat je eigen tenen zoveel over jezelf en over hoe je in het leven staat kunnen vertellen
.Wat vonden jullie van de locatie?
De locatie vond ik prima. Misschien is een huiskamerruimte zelfs nog geschikter voor een dergelijke groet, dus die suggestie van die homeparty's lijkt me nog beter eigenlijk. Gezellig veel kaarsjes aan etc. waardoor er nog een intiemere sfeer ontstaat.
Hoe vonden jullie de indeling van de avond?
Ik vond de indeling van de avond goed, allereerst een voorstelronde, daarna wat informatie over jezelf zodat je weet met wie je te maken hebt, dan de theorie en daarna de praktijk. Persoonlijk had ik nog wel een uurtje door kunnen gaan, want ik vond alle informatie echt zeer interessant.
Wat vonden jullie van mijn presentatie?
Een tip, probeer in je eigen infolijn te blijven, want anders loop je snel uit je doorlooptijd heen. Volgens mij hadden we namelijk ook nog met z'n allen moeten staan op onze voeten en volgens mij zijn we daar (in tijd) niet aan toegekomen.
Evt. tips?
Persoonlijk ben ik minder bezig met biologische voeding of met de vegetarische filosofie. Ik laat iedereen daarin uiteraard wel in zijn waarde, maar soms kun je daardoor mensen kwijtraken in je workshop tenen lezen (is bij mij niet gebeurd hoor). Dus pas op dat je daar niet teveel de nadruk op gaat leggen. Dat kun je beter doen in een specifieke workshop die daarover gaat.